Zoek je product op basis van de allergenen
Terug naar overzicht
Algemene informatie
Omschrijving:
Roomboter zachte puntjes
Uitgebreide omschrijving:
Roomboter zachte puntjes

TARWEBLOEM,water,bakkersgist ,boterolie [MELK],suiker,glucosesiroop,TARWEGLUTEN,caseïne [MELK],zout,stabilisator: E451i,antiklontermiddel:(Siliciumdioxide),EIPOEDER,EIWITPOEDER,emulgator:(Diacetylwijnsteenzuuresters van mono- en diglyceriden),emulgator:(mono- en diglyceriden),emulgator:(Natriumstearoyllactaat),emulgator:(Calcium carbonaat),natuurlijke aroma (MELK),anti-oxidant:(ascorbinezuur),enzyme,
Energie (Kilojoules)
1143.72
Energie (Kilocalorieën)
271.68
Vet
7.61
Waarvan verzadigd
3.95
Waarvan enkelvoudig onverzadigd
2.04
Waarvan meervoudig onverzadigd
0.36
Koolhydraten
41.65
Waarvan suikers
6.17
Vezels
2.51
Eiwit
7.92
Zout
1.06
01.0
Gluten
M
01.1
Tarwe
M
01.2
Rogge
Z
01.3
Gerst
Z
01.4
Haver
Z
01.5
Spelt
Z
01.6
Kamut
Z
02.0
Schaaldieren
Z
03.0
Ei
M
04.0
Vis
Z
05.0
Aardnoten (Pinda's)
Z
06.0
Soja
K
07.0
Melk
M
08.0
Noten (Schaalvruchten)
Z
08.1
Amandelen
Z
08.2
Hazelnoten
Z
08.3
Walnoten
Z
08.4
Cashewnoten
Z
08.5
Pecannoten
Z
08.6
Paranoten
Z
08.7
Pistachenoten
Z
08.8
Macadamianoten
Z
09.0
Selderij
Z
10.0
Mosterd
Z
11.0
Sesam
K
12.0
Zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) (>10mg / kg/l)
Z
13.0
Lupine
Z
14.0
Weekdieren
Z
20.0
Lactose
M
21.0
Cacao
Z
22.0
Glutamaat (E620-E625)
Z
23.0
Kippenvlees
Z
24.0
Koriander
Z
25.0
Maïs
Z
26.0
Peulvruchten
Z
27.0
Rundvlees
Z
28.0
Varkensvlees
Z
29.0
Wortel
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof