Zoek je product op basis van de allergenen

Fijn Volk Vloer Tijger
Heel volkoren tarwebrood
Fijn Volkoren Vloer Tijger Ongesneden is een heerlijk robuust brood met karakteristieke korst.

Omschrijving

Probeer eens Fijn Volkoren Vloerbrood Tijger Ongesneden. Heerlijk brood met een karakteristieke uitstraling waar het brood zijn naam aan te danken heeft. Vloerbrood wordt op de stenen vloer gebakken waardoor het zijn ambachtelijke vorm krijgt. Dit bruine brood is lekker luchtig doordat het wordt gemaakt met fijngemalen volkoren graankorrels. Het brood heeft een krokante korst en is een fijne variatie op de dagelijkse boterham. Beleg met je favoriete beleg en je bent gegarandeerd van een lekker ontbijt, heerlijke lunch of brunch. Ga je voor zoet of hartig? In volkoren graanproducten zitten belangrijke voedingsstoffen zoals vezels en ijzer en vitamine B. Lekker ambachtelijk brood haal je bij 't Stoepje, dagelijks vers gebakken.

Ingredienten

volkoren TARWEmeel,water,bakkersgist ,TARWEGLUTEN,aardappelzetmeel,gejodeerd zout,rijstemeel,paneermeel (TARWEBLOEM, TARWEZEMELEN, zout, gist, water),raapzaadolie,dextrose,geroosterd GERSTEMOUTMEEL,TARWEMOUTBLOEM,meelverbeteraar:(ascorbinezuur),enzym [TARWE],olijfolie,bakkerszout,raapzaad (gehard),gemodificeerd zetmeel,kleurstof:(Koolstof),

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
847.42
Energie (kcal)
200.58
Vet totaal (g)
1.54
Waarvan verzadigd vet (g)
0.27
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
0.42
Vet meervoudig onverzadigd (g)
0.84
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten totaal (g)
34.42
Waarvan suikers (g)
1.82
Voedingsvezel (g)
5.75
Eiwit totaal (g)
9.38
Zout (g)
0.92

Allergenen

melk K
ei Z
soja K
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge M
vis Z
schaaldieren Z
noten Z
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam K
lupine Z
mosterd Z
weekdieren Z
gerst M
haver M
spelt M
khorasantarwe M
amandelen Z
hazelnoten Z
walnoten Z
cashewnoten Z
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof