Sportmik

Brood met een boost, dat vinden wij van onze sportmik.

De Sportmik is één van de vijf broden uit het Stoepje Vitaal-assortiment waarmee we bijdragen aan een gezonde, fitte en vitale levensstijl. De Sportmik is vezel– en eitwitrijk en bevat 75 procent minder koolhydraten dan tarwebrood. 
 

Sportmik is rijk aan eiwitten en vezels wat een gunstig effect heeft op je darmflora. Door de extra eiwitten in dit brood, heb je eerder een verzadigd gevoel na het eten ervan. Het brood past daarom heel goed in diverse koolhydraatarme of eiwitrijke diëten.

 

Voor een directe boost voor het sporten, of als voedzaam tussendoortje hebben we de Sportstick ontwikkeld. Een echte powerbar met alle goede eigenschappen van onze Sportmik

 

Het voedingscentrum adviseert om uw koolhydraatinname in balans te houden met die van vetten en eiwitten. Een overmaat, maar ook een te kort aan koolhydraten, dient voorkomen te worden.

 

Sportmik-Sportstick

  

 Slideshow wk05-LR-2

 

Met al deze voordelen draagt Bakkerij ’t Stoepje met Sportmik bij aan een fit en vitaal leven! Meer weten over deze of de andere broden van Stoepje Vitaal? Kijk dan op stoepje.nl/vitaal!