Gevulde amandelstaaf bonbons!

Gevulde amandelstaaf bonbons 

 

Ingrediënten:

 

Een paar dun gesneden plakjes van een amandelstaaf.

 

100 gram melkchocolade.

 

50 gram witte chocolade.

 

1 eetlepel gehakte pistachenootjes.

 

Een stuk bakpapier.

 

 

 

Bereidingswijze:

 

Smelt de 2 soorten chocolade, apart van elkaar, au bain-marie. Leg een plakje amandelstaaf op een vork, en haal deze door de gesmolten melkchocolade. Laat de overtollige chocolade eraf druipen. Leg de bonbon vervolgens op een stukje bakpapier. Strooi een aantal gehakte pistachenoten over de bonbon. Laat de chocolade vervolgens opstijven. Vouw een spuitzakje van bakpapier en zigzag de gesmolten witte chocolade over de bonbons. Er ontstaat nu een soort streepjes effect. Lukt het niet om een spuitzakje te vouwen? Zigzag dan voorzichtig met een vork de witte chocolade over de bonbons.

 

 

 

Heerlijk als toetje, maar ook een ware verwennerij bij de koffie of thee!