De Culinaire: Rosbief subliem

Ingrediënten:
2 sneeën volkorenbrood
80g feta-paprikaspread*
100g rosbief
15g veldsla
40g tomatensalsa*

*Ingrediënten feta-paprikaspread:
120g fetakaas
10g fijn gehakte peterselie
30g ajvar

Ingrediënten tomatensalsa*:
80g tomaat fijn gesneden
2tl honing
1el limoensap
10gram fijn gesnipperde ui
1el verse gehakte peterselie

Bereiding feta-paprikaspread:
Doe de fetakaas, gehakte peterselie en ajvar in een mengkom. Prak het mengsel met vork tot een mooie spread. Bereiding tomatensalsa:
Meng alle ingrediënten met elkaar in een kom. Breng op smaak met zwarte peper en zout

Bereiding sandwich
Besmeer de twee sneeën volkorenbrood met de feta-paprikaspread. Beleg vervolgens één volkorensnee in de volgende volgorde: veldsla, tomatensalsa en tot slot de rosbief. Maak de sandwich af door de andere volkorensnee er op te leggen.

(serveertip: erg lekker met extra fetakaas)