De Culinaire: Forel perfectie

Ingrediënten:
2 sneeën volkorenbrood
100g geplukte forel
30g gegrilde wortel in plakken
20g radijsjes in schijfjes
40g komkommerslierten
mierikswortel-dillemayonaise


Ingrediënten mierikswortel-dillemayonaise:
15g Mierikswortel (in potje)
1el verse dille (fijn gehakt)
40g mayonaise
1el limoensap
zwarte peper en zout


Bereiding mierikswortel-dillemayonaise:
Voeg de mierikswortel, fijn gehakte dille, mayonaise en limoensap in een mengkom en mix het mengsel tot een mooie egale saus. Breng op smaak met peper en zout.

Bereiding sandwich:
Besmeer de twee sneeën volkorenbrood met de mierikswortel-dillemayonaise. Beleg vervolgens één volkorensnee in de volgende volgorde: komkommerslierten, geplukte forel, gegrilde wortelplakken, schijfjes radijs. Maak de sandwich af door de andere volkorensnee er op te leggen