Passie voor het vak!

Lammert en Gusta van Egteren — Ondernemers bij ’t Stoepje

Lammert en Gusta zijn het levende bewijs dat je als man en vrouw heel goed samen een bedrijf kunt runnen.

afb-left 01

 

 

Gusta werkte al 17 jaar voor verschillende ondernemers bij ’t Stoepje. Tijdens haar zwangerschap heeft Lammert op de zaterdagen meegeholpen op de markt, om Gusta een beetje te ontzien. Dit vond hij zo leuk dat ze uiteindelijk 3 jaar geleden hebben besloten om samen in het ondernemersvak te stappen. De mogelijkheid deed zich voor omdat Gusta van haar oude werkgever 2 markten kon overnemen. Dit waren de markten in Nijmegen en Didam. Naast deze plaatsen staan ze ook in Wijhe, Deventer– Colmschate en Winterswijk.

Lammert is voorheen altijd internationaal chauffeur geweest. ‘Heel wat anders, maar ik kom uit een ondernemersfamilie, dus het ondernemen zit wel in mijn bloed’ zegt Lammert.


Lammert en Gusta zijn erg te spreken over de formule van ’t Stoepje. ‘Samen ben je sterker en je kunt andere ondernemers op een prettige manier aanvullen. Ook krijgen we veel ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Bijvoorbeeld in de vorm van de Broodkrant, acties in de Telegraaf, nieuwsbrieven, etc. Dat zijn zaken die je normaliter als kleine onderneming niet kunt bekostigen, maar die wel bijdragen aan het succes van je onderneming’, vertelt Lammert.


afb-midden 


Het uitdragen van, zoals Lammert het noemt, ‘gastheerschap’ is iets wat Lammert en Gusta het leukste vinden aan hun werk.

Vooral bij de Natuurlijk & (H)eerlijk producten. ‘Gedegen advies geven aan je klanten en hiervoor echt de tijd nemen. Dat is wat voor ons het werk zo leuk maakt. Dit in combinatie met het persoonlijke contact wat je met je klanten hebt, zorgt ervoor dat je klanten terugkomen’.

Op de vraag wat ze zelf het lekkerst vinden uit hun assortiment noemt Gusta de appelflap en Lammert vindt het Frans desem brood het lekkerst vanwege de mooie structuur en de volle smaak. Op zaterdag, na een lange dag hard werken, eten ze het liefst een ham kaas croissantje met een gekookt eitje in plakjes, ketchup, ijsbergsla en een beetje zout en peper. ‘Dat is echt genieten!’

 

Wilt u net als Lammert en Gusta ondernemer worden? Klik dan hier.